ARS PORI 2022

23.9. - 30.10.2022

Satakunta OPEN CALL 31.8. asti

Sinä, Satakunnassa asuva tai työskentelevä taiteilija, tule mukaan Ars Pori 22 spektaakkeliin!

23.9. Porin keskustassa Isokarhun ostoskeskuksessa aukeaa järjestyksessään toinen Ars Pori tapahtuma- ja näyttelykokonaisuus. Yhteistyössä Porin taidemuseon kanssa kuratoimme avoimen haun kautta jätetyistä teosehdotuksista satakuntalaisten taiteilijoiden kokonaisuuden osaksi Ars Pori -näyttelyitä.

Teokset ripustetaan tyhjillään oleviin liiketiloihin luotuihin gallerioihin ja ostoskeskuksen muihin tiloihin. Näyttelyyn valituille taiteilijoille maksetaan 350€ korvaus ja Ars Pori vastaa näyttelyyn valittujen teosten kuljetuskustannuksista Satakunnan alueelta, sekä ripustuksesta aiheutuvista kohtuullisista kustannuksista (max. 100€/ taiteilija). Ripustus toteutetaan yhteistyössä taiteilijan kanssa. Ars Pori ei peri minkäänlaista provisiota mahdollisista teosmyynneistä. Ehdotettujen teosten muoto ja media on vapaa. Suosittelemme kuitenkin, että haet jo olemassa olevalla teoksella/ teoksilla. Emme korvaa uusien teosten toteuttamisesta aiheutuvia kustannuksia.

Lähetä teosehdotus ja vapaamuotoinen CV/portfolio 31.8. mennessä sähköpostiin . Teosehdotuksesta on käytävä ilmi teoksen mitat, esittämistapa ja ripustusvaatimukset, sekä noutopaikka. Liitteiden maksimikoko 5 mb.

Ensimmäinen Ars Pori Megastore -nimeä kantanut tapahtuma järjestettiin viime vuonna ja se tavoitti yli 15,000 kävijää. Pyrimme vakiinnuttamaan Ars Porin vuotuiseksi taidetapahtumaksi valtakunnalliselle taidekentälle. Tutustu viime vuoden kokonaisuuteen instagram-tilillä https://www.instagram.com/ars_pori_22/ ja facebook-sivullamme https://www.facebook.com/Ars.Pori.22

Ars Poria on tukenut SKR:n Satakunnan maakuntarahasto